Menu Sluiten

Behandelingen

Aqua clear skin treatment

Een diep reinigende behandeling die de huid matteert zonder deze uit te drogen. Tijdens deze behandeling wordt de focus gelegd op de onzuiverheden. De talgproductie wordt geminimaliseerd en onzuiverheden worden verminderd. Door de verzorgingsproducten met het thermale bronwater uit Baden Baden wordt de huid optimaal gehydrateerd.
 • Optimale hydratatie en een heldere huid
 • Bestrijdt onzuiverheden
 • Geeft de huid een zuiver gevoel

Moisture treatment

Intensieve behandeling met hydraterende producten die zorgen voor ultieme frisheid en een stralende huid. De huid wordt beschermd tegen vochtverlies, fijne lijntjes en het verminderen van rimpels.
 • Voorziet de huid van een diepe hydratatie
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Normaliseert het vochtniveau van de huid

Sensitive treatment

Een zeer zachte en milde behandeling voor de extreem gevoelige en droge huid. Deze behandeling laat de huid weer ademen en geeft rust aan irritaties.
 • Verzacht de droge, gevoelige huid
 • Helpt de huid de natuurlijke lipide-vochtbalans te herstellen
 • Kostbare olien helpen een schilferige, droge huid weer glad te maken
 • Stabiliseert de huidbarriere

Anti - age treatment

Deze behandeling zorgt ervoor dat de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen en tegelijkertijd wordt de huid intensief gehydrateerd.
 • Gezichtscontouren zien er gelift en strakker uit
 • Maakt fijne lijntjes en rimpels glad
 • Hydrateerd de huid intens
 • Celvernieuwing in de huid wordt gestimuleerd

Luxurious treatment

Een luxe behandeling dankzij het hoogwaardige Caviar-extract. De Caviar producten zijn voorzien van rijke en aangename texturen. Daardoor is er ook duidelijk effect na de behandeling.
 • Bevordert de huidlipiden en het vochtgehalte
 • Activeert de natuurlijke regeneratie van de huid
 • Verfijnt de huidstructuur
 • De huid ziet er ontspannen uit met een zijdezachte welverzorgde uitstraling
 • Een luxe behandeling die ook door een gevoelige huid kan worden verdragen

Ontspannings massage

Bij de ontspanningsmassage, wordt er gericht op het ontstressen en het bereiken van fysiek en mentaal welzijn. Ondanks dat het niet als fysieke therapie geldt heeft het wel degelijk een therapeutische werking. Een ontspanningsmassage draagt bij aan het ontsnappen van je drukke leven waardoor het zowel je geest als je zenuwstelsel kalmeert. U heeft de keuze uit een behandeling voor alleen de rug, of voor de gehele achterkant van het lichaam. Dit kunt u aangeven bij het boeken van de behandeling.

Bindweefselmassage in combincatie met Cupping

Bindweefsel (fascia) bestaat uit het zachte deel in ons hele lichaam en vormt een aaneengesloten netwerk. Bindweefsel bevind zich om spieren, maar ook in spieren en in de spiervezels. Maar ook om organen, botten en zenuwen en onder onze huid. Bindweefsel is als een soort lijm. Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging.

Lashes

Wilt u graag een mooie oogopslag, door middel van mooie, lange, volle en gekrulde wimpers? Dan zijn wimperextensions dé ideale oplossing. Kiest u voor de ‘one by one look’, dan wordt op iedere eigen wimper één wimperextension geplaatst. Wilt u toch liever meer volume? Dan worden er meerdere wimperextensions, in de vorm van een waaier, op een eigen wimper geplaatst. Mascara en een wimperkruller zijn dan niet meer nodig.

Lash volume lift

Met de lash volume lift behandeling worden uw natuurlijke
wimpers gelift. Uw wimpers worden voorzien van extra volume door middel van
keratine, collageen en vitamine E. Er wordt geen gebruik gemaakt van een tang,
pincet of een klem. Tot slot kunt u ervoor kiezen om uw wimpers te verven. De Lash Volume Lift blijft gemiddeld 6 tot 9 weken zichtbaar. 

Brow Lamitnation

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

Henna brows

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen in model
gebracht en geverfd. Niet alleen de haartjes worden geverfd, maar ook de huid
wordt mee geverfd. Hierdoor heeft u langer plezier van het behaalde resultaat. De henna die we gebruiken voor het verven van de wenkbrauwen is van de zuiverste vorm, dus geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën, verder is de henna ook vrij van parabenen. De henna is 6-8 weken zichtbaar op het haar en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype)
Aan het einde van de behandeling zien uw wenkbrauwen er mooier en voller uit.

CND™ Shellac

Bij deze behandeling wordt CND™ Shellac aangebracht als
nagellak, deze wordt uitgehard door middel van LED licht. Daardoor is er geen
droogtijd. De CND™ Shellac blijft gegarandeerd 14+ dagen zitten. Uw eigen
nagels worden niet beschadigd.